Over Ons

Bewegend beeld wordt steeds belangrijker. Of het nu op een website is, op social media of tijdens een presentatie: video’s zijn er altijd, en overal. Wij merken dan ook dat steeds meer mensen ‘iets met video’ willen. Maar vaak blijft de vraag: wat wil je dan precies? Een tutorial, een vlog, een sfeerimpressie? Wie wil je bereiken, wat is je boodschap?
En minstens zo belangrijk: hoe pak je dat vervolgens aan, het maken van zo’n video? Ga je zelf aan de slag, ga je het uitbesteden? En waar moet je in beide gevallen op letten?

Als jij jezelf deze vragen stelt, dan zijn wij er voor jou.
Op de Videomakers delen we onze ervaring in de video wereld. Om jou te helpen bij het maken van professionele video’s. Ook voor beginners, en ook voor een klein budget. In onze artikelen en Youtube tutorials bieden we alle tools om doelgericht aan de slag te gaan. En wil je echt snel stappen maken? Houd dan zeker onze online cursussen in de gaten.

Wil je wel video, maar niet zelf achter de camera? Ook dat is geen probleem. Wat jij bedenkt, kunnen wij maken.
Je hoeft maar 1 ding te doen: huur ons in.

Als je meer wilt weten over waar wij voor staan, lees dan zeker ook onze missie.

Grietje

Grietje

Presentator
Regisseur
Youtuber


Rende vanuit het theater zo de video wereld in. En wil niet meer weg. Presentator bij de regionale omroep NH, Youtuber bij TravelGretl en regisseur in hart en nieren.
Een storyteller.


Kan een onbegrensde fantasie moeiteloos omsmelten tot concrete beelden.


 

Riske

Riske

Cameravrouw
Fotograaf
Regisseur


Van jongs af aan gefascineerd door beeld in alle soorten en maten. Van potlood en papier tot verhalen met de pen. Maar, geef haar een camera en er is geen houden meer aan.
Ruim 10 jaar ervaring in het vak, met een scherp oog voor detail.


Weet als geen ander mensen te laten stralen voor de camera.