Hoe werk je met DaVinci Resolve? Gratis video monteren op Windows

Als mensen ons vragen welk (gratis) edit programma ze het beste kunnen gebruiken op Windows, raden wij altijd DaVinci Resolve aan.

Helaas kan je iMovie, het gratis edit programma van Apple, niet gebruiken op je Windows computer.
Windows Movie Maker was de tegenhanger, maar eerlijk gezegd missen wij veel opties in dit programma! Je lijkt er soms meer niet dan wel mee te kunnen 😉

DaVinci is voor Windows een prima edit programma. En ook nog eens gratis dus!

Je kan het programma hier downloaden. En kijk daarna rustig onze beginners tutorial eens door. Succes!


Wil je meer weten over editen, of toch met een ander programma aan de slag? Klik hier voor alle edit tutorials die wij aanbieden!

Comments 6

  1. Hoi, ik heb het filmpje over davinci bekeken en ben zeer enthousiast geworden. Het werkt fantastisch en bedankt voor de uitleg.wel een probleem is het downloaden van de gratis versie. De website werkt niet, je kunt niet downloaden op een windows 10 pc. Meerdere browsers geprobeert maar geen succes. Wel kon ik downloaden via mijn android mobiel. Ik denk dat ze hun webpagina niet up to date hebben gemaakt.in ieder geval erg bedankt voor de uitleg.

    1. Oh, wat jammer! Ik zou toch verwachten dat dat gewoon moet werken. Heb je hen ook al een email gestuurd? Wellicht kunnen zij je beter helpen dan wij!

  2. die captcha op jullie pagina werkt niet. Invoer is fout en na opnieuw proberen meldt ie dat ik de comment tekst al heb ingevoerd

  3. Hierboven staat in de tekst: ‘Je kan het programma hier downloaden’ waarna ik hem nergens kan downloaden. Waar kan ik hem nou downloaden? Er staat hier maar waar is hier??

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*